Autoinak.sk

Atraktívne SUV-kupé Renault Arkana mieri na európske trhy

Atraktívny Renault Arkana dorazí aj na náš trh

Renault Arkana zaujal prakticky okamžite po svojom predstavení. Pôsobivá a štýlová karosérie v štýle SUV-kupé má obrovské množstvo fanúšikov. Určité sklamanie fanúšikov nastalo po zverejnení plánu, že Arkana je prioritné určená pre Rusko a východoeurópske trhy. Žiadaný model ale nakoniec dostane šancu aj v Európe! Riešenie predstavuje príchod v hybridnej verzii.

Atraktívny Renault Arkana dorazí aj na náš trh

Renault Arkana prichádza na Európsky trh!

Dynamické SUV kupé s logom Renault prichádza na európsky trh s hybridnou technológiou E-TECH a novou R.S. line verziou so sofistikovaným a dynamickým dizajnom. Nový Renault Arkana kombinuje plynulosť, eleganciu a robustnosť. V princípe ide o zaujímavú alternatívu pre tradičné SUV na našom trhu. Predtým sa dal takýto koncept nájsť najmä v portfóliu prémiových značiek.
Vybavený je jedným z najväčších displejov vo svojej kategórií. A vďaka týmto obrazovkám má Nový Renault Arkana špičkovú a modernú základňu pre vodiča, ktorá zdôrazňuje pohodlie a kvalitu.
Nový Renault Arkana je vybavený hybridným motorom E-TECH Hybrid 140 a benzínovými motormi 1,3 TCe 140 a TCe 160 s 12 V mikrohybridizáciou. Hybridná technológia E-TECH, ktorá je už vo vozidlách Clio, Captur a Mégane je inováciou značky Renault. Táto technológia má už viac ako 150 patentov a je založená na skúsenostiach celej skupiny, ktorú má Renault nielen v segmente EV ale aj so šampionátu F1.
Nový Renault Arkana bude v Európe oficiálne predstavený v prvej polovici roka 2021. Na Slovensku bude atraktívna novinka uvedená na prelome leta a jesene budúceho roku.

Pohľad do interiéru Renault Arkana

Zdroj: Renault

Exit mobile version