Autoinak.sk

Dynamickú verziu N Line dostane aj nový Hyundai i20

Nový Hyundai i20 dostane atraktívnu verziu N-Line

S novinkami značky Hyundai sa v posledných týždňoch doslova roztrhlo vrece. Dnes už vieme, že nový kompaktný model i20 dostane aj emocionálnejšiu verziu N Line. Najnovší člen rodiny Hyundai sa vyznačuje prvkami exteriéru a interiéru inšpirovanými vysoko výkonným radom Hyundai N pre ešte dynamickejší zážitok. Úplne nový i20 N Line kombinuje komplexnú konektivitu a bezpečnostnú technológiu všetkých nových i20 so športovosťou N Line vďaka vylepšeným interiérovým a exteriérovým prvkom.

Nový Hyundai i20 dostane atraktívnu verziu N-Line

Dynamický dizajn

Estetika exteriéru nového modelu i20 N Line je založená na dizajnovej identite značky Hyundai s názvom „Sensuous Sportiness“ a súčasne ponúka aj na výkon orientované dizajnové prvky. Predný nárazník je exkluzívne zvýraznený sivou linkou pre ešte športovejšiu emóciu. Vozidlo je vybavené štýlovou čiernou kaskádovou mriežkou s emblémom N Line. Vzor mriežky čerpá zo štýlu šachovnicovej traťovej vlajky a ešte viac tak zdôrazňuje vzhľad inšpirovaný pretekárskym okruhom. Aby sa vynikol štýl ovplyvnený motoršportom, dostala výbava N Line športové sivé akcenty a elegantný zadný nárazník, ktoré zvyšujú optický a aerodynamický výkon. Hmlové svetlo v tvare trojuholníka a chrómovaný výfuk s dvojitou koncovkou podčiarkujú dynamický vzhľad úplne nového modelu i20 N Line a odlišujú ho od základného modelu i20.

Nový Hyundai i20 dostane atraktívnu verziu N-Line

Zákazníci nového modelu i20 N Line si môžu vybrať zo štyroch farieb exteriéru: čierny Phantom Black, sivý Aurora Grey, biely Polar White a béžový Brass. Pre i20 N Line vo farbe Polar White je k dispozícii voliteľná dvojfarebná strecha Phantom Black, vďaka čomu má zákazník ešte viac priestoru pre personalizáciu vzhľadu auta. Vo vnútri vozidla majú zákazníci nového modelu i20 N Line k dispozícii športové sedadlá označené logom N, exkluzívne červené prešívanie, ako aj špeciálny športový volant N. Medzi ďalšie vylepšenia N Line patria kovové pedále a kožená hlavica radenia N.

Dostupné motorizácie

Úplne nový i20 N Line ponúka na výber z dvoch motorizácií. Okrem štandardného 1,2-litrového motora MPI s výkonom 62 kW/84 k si zákazníci môžu zvoliť 1,0-litrový motor T-GDi s výkonom 74 kW/100 k alebo 88 kW/120 k. 1,0 litrový T-GDi bol vylepšený v oblasti pruženia, odozvy motora a zvuku výfuku pre vylepšený zážitok z jazdy.

Pohľad do interiéru

Nový i20 N Line je k dispozícii aj s 48-voltovou mild hybridnou technológiou. Táto technológia je voliteľná pre motor 1,0 T-GDi s výkonom 100 k a štandardná pre motor 1,0 T-GDi s výkonom 88 kW/120 k. Ďalšou novou funkciou, ktorá je k dispozícii v kombinácii so 48-voltovým mild hybridom je inteligentná manuálna prevodovka (iMT), ktorá vedie k ešte vyššej palivovej úspornosti. Na prispôsobenie vyladeným jazdným vlastnostiam ponúka úplne nová i20 N Line 17-palcové disky z ľahkej zliatiny s dvojfarebnou povrchovou úpravou.

Úplne nový i20 N Line sa začne na Slovensku predávať v druhom štvrťroku 2021.

Zdroj: Hyundai

Exit mobile version