Autoinak.sk

Mitsubishi bude v Európe predávať aj nový model Outlander

Aj keď to ešte nedávno nevyzeralo so značkou Mitubishi v Európe příliš optimisticky, tak karta sa v súčastnosti obrátila. Mitsubishi Motors Europe pokračuje v rozširovaní svojích modelov a investíciách na európskom trhu. Tri diamanty stavajú na základoch vytýčených prebiehajúcim predstavením novej generácie ASX a chystaného úplne nového modelu COLT, ktorý bude uvedený na trh na jeseň tohto roku. Fanúšikov značky poteší aj rok 2024, kedy sa v Európe objaví vlajková loď Outlander PHEV. Nový Outlander PHEV, ktorý bude vyvinutý pre Európu, znovu potvrdzuje záväzok značky k dôležitému európskemu regiónu a ďalšiemu rozšíreniu ponuky v kľúčových segmentoch o elektrifikované modely.

„Uvedenie Outlandera PHEV znovu potvrdzuje záväzok Mitsubishi Motors voči európskemu trhu a zároveň predstavuje významný nový krok v našom produktovom pláne, ktorý nás privádza späť do kľúčového európskeho segmentu D-SUV,“ povedal Frank Krol, prezident a CEO Mitsubishi Motors Europe, „ Z troch predchádzajúcich generácií modelu Outlander sa od uvedenia na trh v roku 2003 v Európe predalo cez pol milióna vozidiel. Nová vlajková loď Outlander bude už 4. generáciou a vďaka svojmu oceňovanému dizajnu a technológiám posúva značku na novú úroveň v Európe“

Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV stavia na základoch priekopníckej prvej generácie plug-in hybridného SUV – od svojho uvedenia na trh v roku 2013 sa v Európe predalo 200 000 vozidiel. Rodinné SUV novej generácie si odviezlo domov viac ako 20 ocenení za svoj dizajn a technológiu za posledné dva roky.
Karoséria nového Mitsubishi Outlander PHEV bude vyjadrovať dizajnový jazyk Mitsubishi Motors, s pevnými bokmi, známym dynamickým štítom vpredu a jedinečným dizajnom Hexaguard Horizon v zadnej časti – vytvárajúci pocit bezpečia a sily. Dizajn interiéru kombinuje vysokú úroveň kvality, funkčnosti a japonského remeselného spracovania pre prémiovejší pocit.

Nový Outlander PHEV bude symbolizovať európsku adaptáciu druhej generácie pokročilého plug-in hybridného systému Mitsubishi Motors založeného na EV filozofii s dvoma elektromotormi pre pohon 4×4 a systémom Super-All Wheel Control vyšľachteným v rally. Osvedčená technológia PHEV prvej generácie od Mitsubishi Motors bola zákazníkmi v Európe dobre prijatá – s predchádzajúcim Outlanderom PHEV a potom s modelom Eclipse Cross PHEV v roku 2021. Nové Mitsubishi Outlander PHEV bude ponúkať najnovšie asistenčné a informačné technológie pre vodičov, ktoré zaistia vysokú úroveň bezpečnosti, komfortu a pohodlia.

Mitsubishi Outlander PHEV

Nový Outlander PHEV bude v Európe uvedený na trh v roku 2024.

Zdroj: Mitsubushi

Exit mobile version