Autoinak.sk

Nissan zmodernizoval pickup Navara

Japonský Nissan začal s predajom vynoveného modelu Navara. Modernizovaná verzia je odolnejšia, inteligentnejšia a úspornejšia. V ponuke sa okrem toho objavilo aj množstvo nových prvkov, vďaka ktorým je japonský pick-up ešte atraktívnejší.
Nissan Navara je všeobecne považovaný za všestranný pick-up, ktorý sa dokonale hodí na tvrdú prácu, ako aj na dobrodružný pobyt v prírode. Vďaka vstavaným technológiám ide o všestranný model vhodný na jazdu po ceste i v teréne.
Hlavné prvky modernizovaného modelu Nissan Navara zahŕňajú:

Bežná výbava najpredávanejšej verzie Tekna obsahuje: Asistent rozjazdu do kopca, asistent zjazdu z kopca, inteligentné núdzové brzdenie a inteligentný panoramatický kamerový parkovací systém. Rovnako ako každé ľahké úžitkové vozidlo Nissan má i Navara záruku na 5 rokov / 160 000 km, čo z neho robí jednotku vo svojej triede.
Model Navara, ktorý už skôr získal medzinárodnú cenu v kategórii pick-upov, je medzi zákazníkmi celosvetovo najpopulárnejším pick-upom. Vyrába sa v továrňach v Španielsku, Číne, Mexiku, Thajsku a v Argentíne.
Odolnejší, inteligentnejší a úspornejší model Navara definuje budúci štandard segmentu pick-upov. Spája v sebe to najlepšie z vedúcej pozície značky Nissan v segmente crossoverov a viac než 80 rokov skúseností s navrhovaním a výrobou robustných a inteligentne skonštruovaných pick-upov.

Interiér modelu Nissan Navara

Pokiaľ ide o výdrž a schopnosti vozidiel, má spoločnosť Nissan v oblasti pick-upov závideniahodnú povesť. V kalendárnom roku 2018 vykazoval celosvetový predaj celkovo 231 435 vozidiel, čo bol 6 % nárast oproti predchádzajúcemu roku. Model Navara tak získal pozíciu celosvetovo najpredávanejšieho pick-upu značky Nissan.

Nový model si je možné objednať od začiatku júla 2019.

Zdroj: Nissan

Exit mobile version