Autoinak.sk

Nová generácia modelu Honda HR-V klope na dvere

Nová Honda HR-V

Automobilka v nedávnej minulosti uviedla, že prakticky každý jej nový model uvedený v Európe dostane určitú formu elektrifikácie. Zdá sa, že výnimkou v tomto smere bude predsa nová generácia „hot hatch“ Honda Civic Type R, ktorá opäť vsadí na čisto benzínový pohon. Späť však k elektrifikácii. Po hybridných modeloch Honda CR-V, Honda Jazz či plne elektrickom modeli Honda e, sa daného prísľubu bude držať aj nová generácie malého SUV Honda HR-V.

Japonci už vo februári tohto roku predstavia najnovšiu generáciu svojho obľúbeného modelu HR-V. Malé SUV bude prvýkrát v sériovej výbave vybavené pokrokovou dvojmotorovou technológiou pohonu e:HEV. Inovatívna hybridná zostava od spoločnosti Honda spája vysokú účinnosť a kultivovaný výkon zábavnej jazdy.

Nová Honda HR-V dostane hybridný pohon

Úplne nový model HR-V je príkladom záväzku spoločnosti Honda dosiahnuť svoju stratégiu vízie elektrifikácie „Electric Vision“, vďaka ktorej budú všetky jej európske hlavné modely do roku 2022 elektrifikované. HR-V je najnovší model v ponuke značky Honda, ktorý nesie označenie pohonnej jednotky e:HEV, rovnako ako model CR-V a úplne nový model Jazz, ktorý bol uvedený na trh v Európe minulý rok.

Nový model HR-V e:HEV bude predstavený 18. februára 2021.

Zdroj: Honda

Exit mobile version