Autoinak.sk

Nová Honda HR-V e:HEV získala dizajnové ocenenie RED DOT

Úplne nový kompaktný model SUV Honda HR-V e:HEV získal ocenenie Red Dot Award: „Product Design 2022.“ Značke Honda sa darilo aj medzi motocyklami a produktovými strojmi. Ocenenie tu získali, turistický motocykel Honda NT1100, „dobrodružný“ skúter Honda ADV350 a generátor Honda EU32i. Po prvýkrát v histórii získala Honda toto ocenenie v jednom roku vo všetkých produktových segmentoch, t.j. Motocykle, Automobily a Motorové stroje. Toto veľmi prestížne vyznamenanie sa udeľuje iba produktom, ktoré vynikajú kvalitou dizajnu a inováciami.

Súčasný štýl HR-V odráža „bezhlučný“ elegantný dizajnový smer posledných najnovších modelov Honda, ktorý bol za posledné roky ocenený radom medzinárodných ocenení. Zatiaľ čo v predchádzajúcom roku ocenenie Best of the Best (Najlepšie z najlepšieho) získala Honda e, v súťaži Red Dot 2021, v kategórii Produktový dizajn zvíťazili Jazz e:HEV, Jazz Crosstar e:HEV a maxiskúter Forza 750. Ocenený bol popri superšportovom motocykli Honda CBR1000RR-R Fireblade SP, ktorý sa stal prvým motocyklom Honda, ktorý získal ocenenie Red Dot.

Honda bola v tomto roku v dizajnovej ankete RED DOT DESIGN AWARDS veľmi úspešná

Označenie víťaza ocenením Red Dot sa medzinárodne etablovalo ako jedno z najvyhľadávanejších označení kvality pre produktový dizajn. O výročných cenách rozhoduje porota 50 medzinárodných odborníkov, ktorí testujú, hodnotia a diskutujú o každom príspevku, pričom hodnotiace kritériá sa každý rok prehodnocujú a prispôsobujú tak, aby odrážali najnovšie technické, sociálne, ekonomické a ekologické požiadavky.

Pri navrhovaní a vývoji najnovšej generácie modelu HR-V, obľúbené kompaktné SUV inžinieri spoločnosti Honda od základov prebudovali. Prieskum spoločnosti Honda zistil, že moderní spotrebitelia si vyberajú produkty nielen na základe kompetentného výkonu alebo príťažlivej estetiky, ale aj toho, ako sa integrujú do ich života a či daný produkt spĺňa ich individuálne požiadavky.

Výsledkom je, že HR-V novej generácie má súčasnú karosériu kupé-SUV, ktorá dosahuje želanú kombináciu prémiového a dynamického dizajnu a výnimočnej priestorovej efektívnosti. Interiér aj exteriér stelesňujú novú filozofiu jednoduchého, čistého a moderného dizajnu značky Honda, ktorá sa už prejavila v posledných nových modeloch, a úspešne rozširuje povesť značky v oblasti kvality, funkčnosti a praktickosti.

Nová Honda HR-V

Triumfy značky Honda v automobilovej sekcii ocenení Red Dot vychádzajú z dlhej histórie úspechov v programe, vrátane Hondy S2000 v roku 2001, Civic v roku 2006 a európskeho Accordu Tourer v roku 2008.

Zdroj: Honda

Exit mobile version