Autoinak.sk

Nové Mitsubishi COLT je už na Slovensku

Nové Mitsubishi COLT je už na Slovensku

Mitsubishi MOTORS sa vracia do kľúčového európskeho segmentu malých vozidiel s úplne novým modelom Colt.

Na mesto orientovaný dizajn úplne nového COLTu je možné ešte vylepšiť v závislosti od stupňa výbavy: INFORM, INVITE, INTENSE a INSTYLE. Prostredníctvom jednoducho postavenej ponuky výbav je možné decentne zmeniť výsledný vonkajší charakter vozidla, napríklad pomocou rôznych farieb vonkajších prvkov vozidla (zrkadiel, bočných líšt, spojlera a ochranného krytu nárazníka), resp. prevedenie kolies (15″ oceľové kolesá a 16 alebo 17″ zliatinové kolesá).

V interiéri úplne nového COLTu sú k dispozícií štylistické prvky prepožičiavajú kabíne špecifický charakter prostredníctvom rôznych materiálov vylepšujúcich vzhľad a atmosféru. Agilný prístup k designu úplne nového COLTu ide ruka v ruke s digitálnym prostredím na palube vozidla, za ktorým stojí systém SDA (so 7″ alebo 9,3″ displejom) a digitálny prístrojový štít (7″ alebo 10″).

Nové Mitsubishi COLT je už na Slovensku

Pohony

Úplne nový COLT prináša najnovšie technológie pohonu a ponúka niekoľko možností výberu v súlade s potrebami náročného európskeho segmentu malých vozidiel – najmä v zmysle jazdných vlastností a hospodárnosti prevádzky.

1,0 MPI: Benzínový trojvalec s viacbodovým vstrekovaním a päťstupňovou manuálnou prevodovkou. Výkon: 65 k, emisie CO2: 119-122 g/km
1,0 MPI-T: Preplňovaný benzínový trojvalec s viacbodovým vstrekovaním a šesťstupňovou manuálnou prevodovkou. Výkon: 90 k, emisie CO2: 118-121 g/km.
1,6 Hybrid (HEV): Benzínový motor s dvoma elektromotormi a batériou s kapacitou 1,2 kWh v kombinácii s automatickou prevodovkou podporujúcou viac režimov. Systémový výkon: 145 koní, emisie CO2: 93-101 g/km.

Nové Mitsubishi COLT je už na Slovensku

Na úplne nový COLT sa podobne ako na ďalšie vozidlá z modelovej ponuky tejto značky vzťahujú tieto výhody:

Päťročná továrenská záruka (s obmedzením na 100 000 km)
Dvanásťročná záruka proti prehrdzaveniu karosérie
Osemročná záruka na batériu systému pohonu a zachovanie jej kapacity (s obmedzením na 160 000 km)
Až 15-ročná asistenčná služba (Asistenčný paket Mitsubishi Motors)

Zdroj: Mitsubishi Motors

Exit mobile version