Autoinak.sk

Nové Volvo, Jaguar či Land Rover, kúpite už aj v Žiline

Mapu žilinských lokácií s novými automobilmi len prednedávnom obohatili a spestrili už aj prémiové značky Volvo, Jaguar a Land Rover.

Spoločnosť FINAL-CD je dlhodobo najväčším predajcom automobilov v rámci celého Slovenska. V meste pod Dubňom sme donedávna túto spoločnosť registrovali v spojitosti so značkou Peugeot. Showroom francúzskej automobilky nájdeme v časti Prielohy. V blízkej vzdialenosti eko predajného a servisného centra Peugeot, konkrétne na Dlhej ulici (smer Rajec), vyrástli v priebehu pár mesiacov dva úplne nové showroomy tejto spoločnosti.

Prvý je zameraný na predaj a servis vozidiel značky Volvo. Táto tradičná švédska automobilka sa po mnohých rokoch, vďaka FINAL-CD, opäť vrátila do Žiliny. V susednom showroome sa naopak nachádza predajne a servisné miesto značiek Jaguar a Land Rover. Obe tieto ambiciózne automobilky sa v Žiline objavujú po prvýkrát v histórii.

Naša redakcia s radosťou prijala pozvanie na návštevu nových prevádzok s prémiovými automobilmi. Aspoň časť z autentickej atmosféry našej návštevy sprostredkujú naše fotografie, z pohľadu objektívu fotografa Filipa Lehotského.

Úplnou samozrejmosťou sú v tomto smere najnovšie štandardy podľa jednotlivých automobiliek, ktoré obe nové prevádzky spĺňajú. FINAL-CD si okrem toho zakladá aj na profesionálnom prístupe. V oboch showroomoch na vás čaká tím špičkových predajcov ako aj skúsených servisných poradcov.

Atraktívnymi novinkami na štyroch kolesách sa pritom aktuálne môžu pochváliť všetky spomenuté automobilky. Vitrtuálnu prehliadku začneme v showroome značky Jaguar. Okrem iných modelov tu na vás čaká horúca novinka v podobe modelu Jaguar I-Pace. Tento štýlový elektromobil dokáže reálne v mnohých parametroch prekonať aj produkty ikonickej automobilky Tesla! Kvalitách modelu I-Pace azda najlepšie odzrkadľujú víťazstvá v prestížnych anketách o Európske auto roka 2019, ako aj svetové auto roka 2019.

Fotogaléria showroomu Jaguar spoločnosti FINAL-CD v Žiline

V susedných priestoroch objavujeme značku Land Rover/Range Rover. V tomto prípade ide azda o svetovo najikonickejšieho výrobcu vozidiel s vyššou stavbou karosérie. Momentálne najväčšou hviezdou tohto výrobcu je bezpochyby druhá generácia globálneho bestselleru Range Rover Evoque.

Fotogaléria showroomu Land Rover spoločnosti FINAL-CD v Žiline

Samostatný showroom v susedstve Jaguar a Land Rover, zaberá značka Volvo. Aj tento automobilový líder na poli bezpečnosti zo Švédska sa môže pochváliť atraktívnymi novými modelmi, na čele s SUV-čkami XC40 a XC60. Mimochodom, v minulom roku sa spomenuté modely podelili o víťazstvo v prestížnych novinárskych anketách o Európske resp. svetové auto roka. Značka Volvo je okrem toho v uplynulých mesiacoch jednou z najprogresívnejšie rastúcich automobiliek na slovenskom trhu. Spoločnosť FINAL-CD si pre súčasných majiteľov vozidiel značky Volvo pripravilo atraktívnu servisnú akciu….

….Po vzore značky Peugeot ponúka táto spoločnosť doživotný servis zadarmo aj pre majiteľov vozidiel značiek Volvo, Jaguar a Land Rover.

Fotogaléria showroomu Volvo spoločnosti FINAL-CD v Žiline

Spoločnosti FINAL-CD, želáme veľa úspechov a predovšetkým veľa spokojných zákazníkov. Na podrobnejšie informácie o novinkách z portfólia značiek tejto spoločnosti sa môžete tešiť už čoskoro v rámci našich tradičných redakčných testov.

Exit mobile version