Autoinak.sk

Nový člen elektrickej rodiny BMW i4

Nové BMW i4 eDrive35

Automobilka BMW pokračuje v rozširovaní svojho portfólia plne elektricky poháňaných vozidiel. Najnovším prírastkom je nový model BMW i4 eDrive35. Túto verziu modelového radu BMW i4 si od teraz môžu objednávať záujemcovia v Kanade. Ďalšie trhy budú nasledovať neskôr. Model BMW i4 eDrive35 rozširuje rodinu BMW i4, ktorá zatiaľ pozostáva z veľmi úspešných modelov BMW i4 M50 a BMW i4 eDrive40.

Nové BMW i4 eDrive35

BMW i4 eDrive35 prichádza so všetkými najnovšími technológiami elektrického pohonu BMW Gen5 eDrive, ktoré sa už nachádzajú v jeho súrodencoch BMW i4 a BMW iX. Zároveň dostal do výbavy aj rovnaký zakrivený displej BMW Curved Display s BMW iDrive a operačným systémom Operating System 8, ako využívajú tieto modely. Model BMW i4 eDrive35 sa v závode spoločnosti BMW Group v Mníchove začne vyrábať v novembri. S novým modelom tam v roku 2023 podiel plne elektrických vozidiel dosiahne 50 % celkového objemu výroby.

Portfólio plne elektrických vozidiel spoločnosti BMW Group, vrátane modelu BMW i4 eDrive35, zahŕňa šesť modelových radov s celkovo 10 derivátmi pohonnej jednotky. Cieľom spoločnosti BMW Group je, aby do roku 2030 predstavovali plne elektrické vozidlá 50 % jej celosvetového predaja.

Nové BMW i4 eDrive35

Zdroj: BMW

Exit mobile version