Autoinak.sk

Nový elektromobil Nissan Ariya si odkrútil svoj debut v uliciach Monte Carla

Nový Nissan Aryia

Nissan má s elektromobilitou už veľmi bohaté skúsenosti. Najnovším členom rodiny je 100% elektrický crossover Nissan Ariya. Ten si pre svoj oficiálny debut na cestách vybral mestský okruh v Monaku.

Nissan Ariya absolvoval svoje prvé verejné vystúpenie a debutoval na kultovom Circuit de Monaco na nádhernej Francúzskej riviére. Elegantný a uhladený dizajn elektrického crossoveru dokonale doplnil štýlové monacké pozadie, keď Ariya absolvovala okruhy slávneho pouličného okruhu, ktorý hostil najnovšiu elektrizujúcu cestu Nissanu v šampionáte Formule E.

Nový Nissan Ariya v uliciach Monte Carla

Ariya kombinuje výkon, prepojené technológie a revolučný dizajn a je ikonou inovatívnej a elektrickej budúcnosti Nissanu. Vďaka pokrokovej konektivite, technológii, dojazdu kapacite batérií a jedinečnému pohonnému systému e-4ORCE je Ariya navrhnutá tak, aby obohatila životy ľudí prostredníctvom plynulého, intuitívneho a adaptívneho zážitku.

Stratégia elektrifikácie spoločnosti Nissan čerpá z viac ako desaťročnej znalostí v oblasti elektromobilov a prenosu vedomostí a technológií medzi závodnou dráhou a cestou a poskytuje zákazníkom najlepšiu možnú ponuku elektrických vozidiel. Formula E zaujala ľudí po celom svete a zdôraznila vzrušujúce možnosti elektrických vozidiel. Prvý výlet crossoveru Ariya na ikonickom Circuit de Monaco demonštruje globálnemu publiku, že vzrušenie z elektrických vozidiel s nulovými emisiami môže zažiť každý.

Zdroj: Nissan

Exit mobile version