Autoinak.sk

Nový Hyundai Tucson dostane aj v dynamickejšiu verziu N Line

Nový Hyundai Tucson dostane aj dynamickú verziu N-Line

SUV Hyundai Tucson patri už niekoľko rokov medzi vôbec najpredávanejšie SUV modely na Slovensku. Udalosťou týchto dní je príchod očakávanej novej generácie modelu Tucson, ktorý sa postupne objavuje vo showroomoch tejto značky.

Hyundai v tomto čase zároveň aj odhaľuje prvé snímky úplne nového modelu Tucson N Line. Nová generácia modelu Tucson vo verzii N Line kombinuje futuristický dizajn, pohodlie a pokročilú konektivitu Tucsonu s dynamickým štýlom N Line.

Nový Hyundai Tucson dostane aj dynamickú verziu N-Line

Ako ukazujú prvé obrázky, úplne nový Tucson N Line ponúkne agresívne a výrazné prvky vonkajšieho dizajnu a odlišné interiérové detaily. Zákazníci sa tiež môžu tešiť na jedinečnú výbavu a výber farieb.

Rad N Line značky Hyundai slúži ako vstupná úroveň do sveta vysoko výkonnej značky N, pretože prvky N Line nachádzajú inšpiráciu priamo vo vysokovýkonných modeloch N. Modely N Line sú určené predovšetkým pre zákazníkov, ktorí hľadajú ešte dynamickejší dizajn a zážitok z jazdy. Popri novom Tucsone disponujú verziou N Line aj modely i10, i20, celý rad i30 (hatchback, kombi a fastback) a Kona.

Úplne nový Tucson N Line bude k dispozícii na jar 2021. Ďalšie podrobnosti zverejní Hyundai čoskoro.

Zdroj: Hyundai

Exit mobile version