Autoinak.sk

Očakávaná elektrická novinka Renault Megane E-Tech Electric pozná slovenské ceny

Francúzsky Renault má na poli automobilov s elektrickým pohonom v Európe veľmi silnu pozíciu. Očakávanou novinou s batériovým pohonom je aj preto úplne nový Renault Megane E-TECH Electric, s najmodernejším softvérom a optimalizovanou konektivitou, ktorá prináša zákazníkom nové zážitky.

Vozidlo ponúka optimálny výkon za výhodnú cenu. Rozličné verzie modelu pokrývaú väčšinu potrieb zákazníkov na každodenné použitie aj na krátke výlety. Renault Megane E-Tech Electrický bude dostupný na slovenskom trhu v troch verziách: equilibre, techno a iconic.

Nový Renault megane E-Tech Electric

Cena Nového Renault Megane E-TECH Electrický začína od 34 000 € vo verzii equilibre s kapacitou batérie 40kW a dojazdom 300 km. Elektrický Megane je dostupný aj s kapacitou batérie 60 kWh a dojazdom vyše 450 km. Cena vo verzii equilibre začína od 38 800 €, vo verzii techno od 41 800 € a vo verzii iconic od 44 800 €.

Časť skúseností s elektrickým Megane je aj o konektivite. Aby bolo auto vždy aktuálne, prichádza s bezplatným dátovým plánom na 5 rokov pre systém OpenR Link, ktorý umožňuje aktualizáciu firmvéru vzduchom (FOTA).

Nový Renault Megane E-Tech Electric

Megane E-TECH Electric tiež prichádza s 5-ročnou a 8-ročnou zárukou (alebo 160 000 km) na batériu. Objednávky pre nový renault megane e-tech electrickÝ sa otvoria od februára 2021.

Zdroj: Renault

Exit mobile version