Autoinak.sk

Otáčajúci sa PEUGEOT 408

Nový model PEUGEOT 408 Fastback, ktorý sa svetu odhalil v júni, je vystavený v galérii Louvre-Lens. Táto nečakaná inštalácia, ktorá sa odhalila 4. augusta o 4.08, predstavuje nový model PEUGEOT 408 zo všetkých strán a uhlov pohľadu. Otáča sa, a ukazuje nový PEUGEOT 408 z každého uhla. Priehľadná guľa The Sphere, ktorá predstavuje automobilovú novinku, je úplne nečakaná, rovnako ako dizajn tohto modelu značky s levom, ktorý sa predstavil v júni tohto roka.

Vďaka svojmu jedinečnému vzhľadu dynamického a inovatívneho fastbacku ,sa nový model PEUGEOT 408 stal už aj inšpiráciou. Talentovaný tím umelcov, inžinierov a technikov
z parížskeho kreatívneho štúdia Superbien zrealizoval projekt predstavený agentúrou OPen a premenil ho na úchvatnú realitu, ktorá akoby vzdorovala gravitácii.

Peugeot = umenie
Peugeot = umenie

Títo špecialisti na dizajn jedinečných a originálnych inštalácií vytvorili výnimočné prostredie. Nazýva sa „The Sphere“ a kladie napríklad aj otázky ako : kde je vrchol? Kde je dno? Ako sa môže nový PEUGEOT 408 otočiť hore nohami, alebo krútiť a pohybovať sa tak nezvyčajným spôsobom? Odpovede prináša priehľadná guľa, ktorá obklopuje vozidlo a zobrazuje ho zo všetkých uhlov.

Táto originálna inscenácia sa predstavuje vo výnimočnom prostredí múzea Louvre Lens, pričom nový model PEUGEOT 408 so športovým a plynulým dizajnom sa stal jedinečným umeleckým dielom, ktoré pravdepodobne opäť uvidíme aj na ďalších podujatiach.

Krátky film s názvom Unexpected from every angle (Neočakávaný z každého uhla), natočený v Louvre-Lens v polovici júla 2022.

Zdroj: Peugeot

Exit mobile version