Autoinak.sk

Showroomová novinka – Mitsubishi Space Star od 9 490 €

Japonské Mitsubishi po úspešnom a obľúbenom modeli Eclipse Cross uvádza na náš trh druhú tohtoročnú významnú novinku. Nový najmenší model Mitsubishi prináša vítané osvieženie do portfólia “troch diamantov” na našom trhu. Ako je známe Mitsubishi sa chce orientovať predovšetkým  na vozidla typu SUV. Avšak táto novinka sa bude cítiť ako ryba vo vode predovšetkým v preplnených mestách.

Space Star disponuje úspornými trojvalcami s objemom 1,0 l alebo 1,2 l so spotrebou od 5,1 l/100 km podľa nových meraní WLTP, ale aj prekvapivou dynamikou. Za jednoduchým manévrovaním stojí vynikajúci rozhľad vo všetkých smeroch a veľmi malý polomer otáčania, ktorý dokonale dopĺňa elektrický posilňovač riadenia. Brzdy vždy šikovne reagujú a podvozok sa chová úplne čitateľne. V súhrne je Space Star zábavný a skromný súčasne.

Najväčším luxusom v malom aute je vždy priestor. V tejto tradícii pokračuje aj Space Star. Je v ňom prekvapivo dosť miesta aj pre pasažierov s výškou nad 180 cm. Pohodlné sedadlá s dobrou oporou sú vzadu sklopné a delené v pomere 60:40. V interiéri nájdu cestujúci celý rad moderných technológií pre komfortnú jazdu vrátane digitálneho rádia, prehrávača CD s podporou formátu MP3, USB, štyroch reproduktorov, ovládania na volante, alebo klimatizácie.

Najdostupnejšie Mitsubishi Space Star s motorom 1,0 MIVEC o výkone 71 koní, 5-st. manuálnou prevodovkou a vo výbave Entry môže byť vaše už za cenu pod psychologickou” 10 000 €, konkrétne za 9 490 €.

Kompletný cenník nového modelu Mitsubishi Space Star

Exit mobile version