Autoinak.sk

Stretnutie fanúšikov značky Opel

sdr

Valčianska dolina pri Martine bude čoskoro opäť svedkom niečoho zaujímavého. Tentokrát to ale nebude lyžovačka, snowboardovačka alebo iný zimný šport charakterizujúci túto oblasť, ale niečo iné. Bude to udalosť, ktorá príde zo sveta motorizmu. Šport tu má zastúpenie len v jedinom slove. Motoršport.

Značku OPEL si snáď asi ani nemusíme predstavovať. Autá s bleskom v písmene O snáď pozná každý a sú na našich slovenských cestách vidieť.Táto nemecká značka má dlhodobú tradíciu ako priekopník v oblasti nových technológií a ich zavádzania do výroby dostupnú pre širokú verejnosť. V tomto roku Opel aj 25 rokov výroby modelu Tigra, ktorý spustil medzi zákazníkmi, ktorí si nemohli dovoliť športové auto doslova revolúciu.

V tomto roku Opel oslavuje aj 120 rokov automobilovej výroby, a tým aj 120 rokov naplnených inováciami dostupnými pre každého motoristu. Ale kto pozná históriu týchto vozidiel? Kto pozná ich minulosť, súvislosti, súčasné trendy a vývoj, ktorý ovplyvní našu blízku motoristickú budúcnosť?

Pri tejto príležitosti sa 22. 6. 2019 v sobotu vo Valčianskej doline pri Martine stretnú nielen majitelia vozidiel Tigra, ale aj majitelia iných modelov OPEL.

Úlohy hlavného organizátora podujatia sa aj tento rok zhostili ako inak členovia OPEL TEAM SLOVAKIA, ktorých poslaním je zjednocovať fanúšikov tejto značky. Toto podujatie sa po minulé roky tešilo mimoriadnemu záujmu širokej verejnosti, a to z dôvodu neformálnych stretnutí a výmeny skúseností z užívania týchto vozidiel. OPEL sa o tomto dozvedel a poveril svojho zástupcu spoločnosť AUTOTIP spol. s r.o., ktorá má v tomto regióne svoje obchodné zastúpenie, aby toto podujatie zastrešil a podporil nielen výstavou najnovších modelov, ktoré značka má, ale aj s oboznámil s históriou, dedičstvom a plánmi do budúcnosti.

Na podujatí budú k videniu takmer všetky modely, ktoré niečo znamenali. Nielen tie z doby minulej, ale aj tie, ktoré sa momentálne predávajú. Bude sa hlavne oslavovať a rozprávať o histórii tejto značky. Návštevníkov už od rána 9.00 čakajú zaujímavé súťaže so zameraním na zručnosť, prednášky nielen o autách, ale napríklad aj o tom, ako sa zachovať v prípade dopravnej nehody, keď sa stanete jej svedkami alebo nebodaj jej účastníkmi.

Na poludnie je plánovaná spanilá jazda na letisko v Košťanoch nad Turcom, kde budú prebiehať ďalšie súťaže, jazdy zručnosti, slalom a podobne. V poobedných hodinách bude vylosovaná tombola a vyhlásenie výsledkov zo súťaží, poďakovanie našim podporovateľom a sponzorom a na úplný záver tohoto významného podujatia prítomní zástupcovia značky OPEL oficiálne odovzdajú klubovú zástavu do rúk členov a organizátorov OPEL TEAM SLOVAKIA.

Je sa na čo tešiť.

OPEL TEAM SLOVAKIA a OPEL AUTOTIP spol. s r.o.

Exit mobile version