Autoinak.sk

Štýlové SUV-coupé Renault Arkana prichádza na Slovensko

Nový Renault Arkana prichádza na Slovenko

Renault hneď po predstavení modelu Arkana vyvolal obrovský rozruch. Imidžovo ladený model, ktorý pôvodne nebol určený pre európske trhy zaujal natoľko, že automobilka začala pracovať na jeho európskej špecifikácii. Športové, hybridné a priestranné SUV, ktoré zaručuje najvyššiu úroveň ochrany svojím cestujúcim a v týchto dňoch prichádza aj na Slovensko. Arkana v jednom balení kombinuje plynulosť, eleganciu, robustnosť a športový look.

Cena Nového Renault Arkana vo výbave ZEN s motorom TCe 140 EDC začína na 24 300 €. S hybridným motorom E-TECH Hybrid 145 cena začína na úrovni 25 800 €.
Nový Renault Arkana vo výbave Intens s motorom TCe 140 EDC môžete mať už od 26 900 €. Cena modelu s hybridným motorom E-TECH Hybrid 145 začína na 28 400 €.
Nový Renault Arkana v unikátnej R.S. Line verzii so športovým dizajnom s motorom TCe 140 EDC kúpite od 29 700 €. Cena vozidla s hybridným motorom E-TECH Hybrid 145 je od
31 200 €.

Nový Renault Arkana prichádza na Slovenko

„Dnešným dňom spúšťame predobjednávky na dlhoočakávané športové SUV Renault ARKANA. Oficiálne spustenie predaja vrátane mediálnej kampane a Mesiaca Arkana je naplánované na jún. Zákazníci si budú môcť otestovať benzínovú verziu TCe 140 EDC už v priebehu júna a hybridnú E-TECH 145 koncom letných prázdnin. Pre záujemcov o nový Renault Arkana je pripravený aj uvádzací bonus, s ktorým cena nového modelu štartuje na 22 300 €. Navyše sme si pripravili darček v podobe špeciálneho metalického laku Oranžová Valencia, ktorý bude zdarma pre športovú verziu R.S. Line.“ Stanislav Mihalovič, Country Marketing Manager

Viac o modeli Renault Arkana sa dozviete na podstránke TU

Zdroj: Renault

Exit mobile version