Autoinak.sk

Umelecké variácie na tému BMW M8 Competition

BMW M8 Competition v MD-Bavaria Žilina

Novodobé BMW radu 8 v sebe priam dokonale spája dva svety. Atraktívny model je zároveň k dispozícii až v troch karosárskych verziách. Ikonické coupé dopĺňa aj od neho odvodený kabriolet a praktickejšia 4-dverová limuzína s prívlastkom Gran Coupé.

Okrem podvedome očakávaného luxusu a elegancie dostala modelová rodina s číslicou osem športovú DNA, tak príznačnú pre značku BMW. Čerešničkou na torte sú aj v tomto prípade špičkové modely vyvinuté divíziou M.

Fotogaléria BMW M8 Competition v MD-Bavaria Žilina očami Daniela Minárika

Umenie na tému BMW M8 Competition od fotografa Daniela Minárika

Verzie BMW M8 poháňa dvakrát prepĺňaný benzínový 8-valec o odjeme 4,4 litra a výkone až 600 koní! Ani táto verzia ale nepredstavuje konečnú výkonovú špičku modelového radu BMW M8. Pre tých najnáročnejších je k dispozícii ešte aj ekvivalent s prívlastkom Competition.

BMW M8 Competition disponuje konštrukčne tou istou motorizáciu ako bežný model M8, no maximálny výkon bol ale v tomto prípade navýšení až na astronomických 625 koní. V tomto prípade ide o hodnotu, ktorú ešte prednedávnom ponúkali len špičkové superšporty. Dych berúci parameter modelu M8 Competition predstavuje aj zrýchlenie z pokoja na 100 km/h. Na tento úkon potrebuje Coupé z Mníchova len 3,2 sekundy.

Klenot na štyroch kolesách v podobe modelu BMW M8 Competition sme na vlastnej koži zažili v žilinskom zastúpení značky BMW, kde vznikli aj unikátne umelecké fotografie, ktorých autorom je talentovaný Daniel Minárik.

Zdroj: MD-Bavaria Žilina

Exit mobile version