Autoinak.sk

UŽ ZAJTRA ZAČÍNA AUTOSALÓN – AUTOSHOW V MESTE POD ZOBOROM

Tradičným lákadlom slovenskej automobilovej jesene bude aj v tomto roku Autosalón-Autoshow v Nitre. Všetci návštevníci výstaviska Agrokomplex sa môžu tešiť na bohatú porciu „štvorkolesových“ noviniek a slovenských výstavných premiér. Niektoré novinky sa v Nitre predstavia v relatívne krátkom čase po autosalóne vo Frankfurte nad Mohanom. Celkovo sa v Nitre v roku 2019 predstaví 30 značiek, a viac ako 200 vystavovateľov. Automobilky tu domácej premiére odprezentujú približne 35 výstavných premiér.

AUTOSALÓN AUTOSHOW NITRA prináša aj značky, ktoré sme vo Frankfurte neboli, napríklad: Nissan, Mazda, Mitsubishi, Suzuki, Volvo, Jeep, Renault, Dacia a taktiež francúzska časť PSA, značky Peugeot a Citroën. Návštevníci nitrianskeho autosalónu sa môžu tešiť na výstavné premiéry vozidiel: Mercedes-Benz GLB, Land Rover Defender, Renault Clio, ŠKODA Kamiq, CITIGOe iV a Superb iV, BMW X7, Kia XCeed, Hyundai Kona Hybrid a IONIQ Electric, Ford Ranger, Mitsubishi ASX…

Lákadlom budú opäť aj súťaže, top tuningové autá, kaskadéri, veterány, karavany, atrakcie pre deti a mnoho iného.

AUTOSALÓN AUTOSHOW NITRA sa uskutoční v dňoch od štvrtku 3 októbra do nedele 6. októbra 2019, v areáli výstaviska Agrokomplex.
Cena vstupenky je 6 eur. Zľavnená tarifa stoji polovicu, teda 3 eur.
Parkovací lístok priamo v areáli výstaviska stojí 5 eur.
Vstupenky sú zlosovateľné a môžete hrať o hodnotné ceny. Hlavnou výhrou je nový crosoover Kia Stonic do osobného vlastníctva.

Zúčastnené automobilky:
BMW, Citroën, Cupra, Dacia, FIAT, Ford, Fuso, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SsangYong, Sario, SEAT, Škoda, Suzuki, Tesla, Volkswagen, Volvo.

Autor: PH

Exit mobile version