Autoinak.sk

V Bytči pribudol kvalitný autoservis, ktorý prevádzkuje IMPA Žilina

Spoločnosť IMPA patrí medzi najväčších predajcov nových vozidiel v rámci celého Slovenska. V Žiline už niekoľko rokov pod touto značkou úspešne funguje autorizované zastúpenie značky Škoda a oficiálne servisné zastúpenie pre značku Volkswagen. Do portfólia tejto spoločnosti prednedávnom pribudla aj nová prevádzka IMPA Economy sídliaca v neďalekom okresnom meste Bytča.
Pri tejto príležitosti sme sa pozhovárali s riaditeľom spoločnosti IMPA Žilina pánom Ľubomírom Kýpeťom.

Skôr ako sa dostaneme k novému servisnému zastúpeniu IMPA Economy, prezraďte nám ako zvládate aktuálne obdobie poznačené „korona krízou?“

Ako je všeobecne známe sektor predaja nových automobilov je v krízových časoch jeden z najnáchylnejších. Samozrejme korona aj v našom prípade spôsobila určitý pokles návštev. Najnáročnejšie bolo v tomto smere preklenutie obdobia, keď musela byť naša prevádzka zatvorená. Po opätovnom otvorení sa tešíme veľkému záujmu o nový modelový rad Škoda Octavia, ktorý sa len prednedávnom objavil už aj na Slovenku. Komplexná situácia okolo korony je vo finále nemilá pre každého z nás. Na druhej strane ale platí, že ak je spoločnosť alebo firma „zdravá“ a v dobrej kondícii, tak musí vedieť zvládnuť a prekonať aj takéto náročnejšie obdobie.

Spoločnosť IMPA Žilina rozšírila portfólio služieb o autoservis IMPA Economy

Váš žilinský showroom značky Škoda úspešne funguje už niekoľko rokov, ako sa zrodila myšlienka rozšírenia vašich služieb o servisné stredisko IMPA Economy v meste Bytča?

Priestory v Bytči prevádzkovala pôvodne spoločnosť Autocentrum Minárik. V zásade platí, že na rovnakých základoch sme pred rokmi rozbiehali aj dnes veľmi úspešnú značku IMPA Žilina. Pôvodné priestory Autocentra Minárik v Bytči pozostávajúce z malého showroomu a komplexného servisného zázemia. Priestory prešli nedávno komplexnou rekonštrukciu čím spĺňajú kvalitatívne nároky dnešnej doby. Po ponuke na prenájom tohto areálu sme ani chvíľku neváhali a v Bytči sme sa rozhodli vybudovať kvalitný autoservis IMPA Economy. Predaj nových automobilov značky Škoda vieme štandardne zastrešiť v našej Žilinskej prevádzke. Bývalí bytčiansky showroom preto teraz slúži ako štýlová a moderná príjmovú kancelária. Jej veľkou ozdobou je nateraz historický model Škoda Octavia. Hlavnú víziu našej prevádzky IMPA Economy ale vo finále zastrešujú práve kvalitné servisné služby.

Pre akú skupinu klientov je servisné stredisko IMPA Economy prioritne určené?

Poslaním našej filiálky IMPA Economy je v prvom rade poskytovanie kvalitných a prvotriednych servisných služieb. Ako už ale prezrádza samotný názov – Economy, ďalší nosný aspekt v tomto prípade zohráva férová a výhodná cena a tým pádom aj spokojnosť našich zákazníkov. Prioritne sa chceme v bytčianskej prevádzke zameriavať na tzv. druhý a tretí segment. Ten reprezentujú vozidlá od vekovej kategórie päť rokov a staršie. V tomto prípade sa snažíme vždy individuálne zhodnotiť požiadavky konkrétneho zákazníka vrátane optimalizácie a rentabilnosti čiašky, ktorú vo finále investuje do opravy svojho vozidla. Zárukou vysokého kvalitatívneho štandardu sú aj naše dlhoročné skúsenosti s prevádzkou autorizovaného servisu. Ak by som to mal všetko zhrnúť v jednej vete, tak platí, že IMPA Economy dokáže poskytovať servisnú úroveň autorizovaného servisu v cene ktorá dokáže konkurovať tzv. „garážovým“ servisom. Oproti klasickej „garáži“ sa v našej prevádzke zákazník môže automaticky tešiť aj na bežný štandard používaných v autorizovaných servisoch. Za všetko spomeniem napríklad automatickú základnú diagnostiku alebo aj bezplatné umytie a vyčistenie servírovaného vozidla

Vlajkovou loďou IMPA Economy je špičková lakovňa

Môžete nám v tomto smere prezradiť aj konkrétnu hodinovú sadzbu?

Samozrejme. IMPA Economy poskytuje štandardne svoje služby v cene 25 EUR bez DPH za tzv. normohodinu vykonaných prác. V tomto smere ale treba zároveň jedným dychom dodať, že v bytčianskej prevádzke pracujeme s najmodernejšími internými servisnými systémami. V praxi to znamená, že po zadaní čísla karosérie, tzv. VIN-ka a diagnostike, teda presnej špecifikácii konkrétneho problému na vozidle, systém automaticky určí nielen diely potrebné na opravu ale vygeneruje aj presný čas trvania potrebný na zastrešenie všetkých úkonov.

Na aké značky vozidiel sa špecializuje prevádzka IMPA Economy?

V Bytči vieme kompletne odservisovať vozidla všetkých značiek bez rozdielu. V rámci dodávky originálnych náhradných dielov spolupracujeme so všetkými autorizovanými servismi. Zákazníkovi ale častokrát vzhľadom na možnosti „jeho peňaženky“ odporúčame aj kvalitné a certifikované náhrady. Silnou stránkou našej prevádzky je bezpochyby aj promptnosť. Kvalitnými náhradnými dielmi sme zásobovaní štandardne až tri krát do dňa. Ak sa ale vyskytne niečo akútne, náš dodávateľ je schopný dodať potrebný priviesť diel aj mimo štandardného času zásobovania, teda napríklad vo večerných hodinách. Z pozície zákazníka je výhodou etablovanej značky IMPA celkom iste aj spolupráca so všetkými poisťovňami, ktoré pôsobia na našom trhu.

Spoločnosť IMPA Žilina rozšírila portfólio služieb o autoservis IMPA Economy

Akým materiálnym a technickým vybavením disponuje vaša prevádzka?

O zákazníkov sa v Bytči celkovo stará momentálne tím ôsmich ľudí. K dispozícii tu máme štyri paralelne zdviháky. Čiže v reálnom čase vieme pracovať hneď na niekoľkých vozidlách súčasne. S dobou kráčame aj po stránke moderného technického vybavenia. Všetky servisne úkony vieme „vyriešiť“ priamo na mieste a vozidla ďalej nikam neprevážame. Našou pýchou a takpovediac vlajkovou loďou je nová a moderná lakovňa, na ktorú som obzvlášť hrdý. Toto moderné stanovisko spĺňa momentánne spĺňa najprísnejšie technické kritéria resp. najvyššie kvalitatívne ale aj ekologické štandardy.

A ako je to so zárukou na vykonanú prácu?

Náš zákazník sa ani v tomto smere nemusí ničoho obávať. Úplnou samozrejmosťou je dodržiavanie všetkých garančných záruk vzťahujúce sa na diely aj vykonané práce. Zárukou dobre odvedenej práce je aj profesionálne vyškolený personál.

Nový autoservis IMPA Economy v Bytči

Aké má prevádzka IMPA Economy plány do budúcna?

Okrem vždy seriózneho prístupu a maximálnej spokojnosti našich zákazníkov v rámci servisných služieb, zvažujeme v budúcnosti rozšírenie ponúkaných služieb aj o predaj garantovaných a preverených jazdených vozidiel. O tom sa môžeme konkrétnejšie porozprávať znova niekedy nabudúce.

PH

Exit mobile version