Autoinak.sk

V Žiline po rokoch pribudlo nové oficiálne zastúpenie pre značku Ford

Značka Ford sa po niekoľkých rokoch absencie opäť vracia do Žiliny. Oficiálne zastúpenie „modrého ovalu“ v našom meste teraz reprezentuje spoločnosť JR-CARS, s.r.o. Ambiciózna spoločnosť začala ako sa hovorí na zelenej lúke, pretože na Rosinskej ceste v Žiline postavila úplne nový showroom, ktorý samozrejme spĺňa najnovšie štandardy značky Ford.

Žilinské zastúpenie oficiálne otvorilo svoje brány len pred pár dňami, na začiatku augusta. Pri tejto príležitosti sme sa stretli a porozprávali s pánom Jaroslavom Kochom, riaditeľom spoločnosti JR-CARS, s.r.o.

Značka Ford sa do Žiliny vďaka vašej spoločnosti vracia po niekoľkých rokoch absencie, predstavte nám na úvod v skratke vás a vašu spoločnosť

Som rodený Žilinčan a okolo áut sa motám od detských čias. Vždy som sníval o tom, že sa raz budem venovať novým autám a podarilo sa. Využili sme dieru, ktorá vznikla na trhu, oslovili sme spoločnosť Summit Motors ako importéra značky Ford na slovenskom trhu a dohodli sme sa. Postavili sme si nový showroom a servis, ako ste spomenuli, na zelenej lúke a po úspešnom dokončení stavby sme 1. augusta otvorili naše brány pre širokú verejnosť. 

Prečo si JR-CARS s.r.o. vybrala práve značku Ford?

Naša spoločnosť chce robiť veci kvalitne a preto sa musela rozhodnúť pre kvalitnú značku. A keďže už dlhšiu dobu v Žiline nebolo zastúpenie značky Ford a ľudia museli dochádzať do iných miest aby mohli zakúpiť / servisovať vozidlo tejto značky, bolo rozhodnuté. Týmto krokom sme bližšie k záujemcom a majiteľom vozidiel našej značky. 

Váš showroom vznikol doslova na zelenej lúke, čím sa v tomto smere môžete popýšiť?

Popýšiť sa môžeme úplne novými a peknými priestormi, aj exteriérom, úplne novým vybavením servisu, ktoré je na vysokej úrovni, skvelým a odborne vyškoleným personálom. A jedinečným riešením zamestnaneckého parkoviska na streche autoservisu. Samozrejme mysleli sme aj na ekológiu, takže strecha showroomu, je zelená, bolo tu vysadených 4500 rastlín. 

Aké služby dokážete poskytnúť záujemcom o vozidlá Ford, ako aj súčasným majiteľom vozidiel Ford?

Záujemcom vieme poskytnúť širokú paletu osobných úžitkových a SUV vozidiel. Majiteľom kompletnú starostlivosť o ich vozidlo. 

Aké sú plány vašej spoločnosti na najbližšie obdobie, prípadne čo chystáte v dlhodobejšom časovom horizonte?

Momentálne je naším hlavným cieľom uviesť sa na trh a dostať sa do povedomia ľudí, ako seriózny a spoľahlivý partner. 

Značka Ford má momentálne veľmi pestré modelové portfólio, ktorým modelom predpovedáte najväčší predajný úspech v našom regióne?

Naše portfólio je naozaj pestré a hlavnou jednotkou v predaji je podla mňa a našej geografickej polohy model Kuga. Ľudia obľubujú v dnešnej dobe auta typu SUV či už z dôvodu pohonu 4×4, alebo väčšieho pocitu bezpečia.

Môžeme sa pod vašou strechou tešiť aj na chuťovky s logom Ford, napríklad na ikonický model Mustang?

Plány nejaké sú, ale necháme si to zatiaľ v tajnosti. Určite ale budeme verejnosť včas informovať, keď dôjde k takejto udalosti, že budú môcť u nás vidieť Mustang. A bude to naozaj v blízkej dobe. 


Na záver otázka na telo – Aký model momentálne jazdí a využíva riaditeľ spoločnosti JR-CARS Žilina?

Momentálne využívam model Mondeo, som s ním naozaj spokojný. Je to vynikajúce auto s najlepším podvozkom vo svojej triede. Mrzí ma, že na Slovensku je toto auto absolútne nedocenené.

Exit mobile version