Autoinak.sk

Vynovený PEUGEOT 508

Vynovený PEUGEOT 508

S inovovaným modelovým radom PEUGEOT 508, dostupnými vo verziách sedan, SW a PEUGEOT SPORT ENGINEERED, odhaľuje francúzska automobilka nový dizajn svojho vrcholného modelu. Predná časť je inovatívna, s ešte väčšou dynamikou a vo svojom srdci nesie nový znak automobilky. Nový model 508 prináša modernosť tým, že motív mriežky chladiča plne integruje do priestoru nárazníka.

Všetky modely sú vybavené novým charakteristickým systémom osvetlenia s tromi pazúrmi vpredu. Sú integrované do extrémne tenkých LED Matrix svetlometov s ich jedinečným dizajnom prispôsobeným všetkým verziám. V zadnej časti sa nachádzajú nové LED svetlá s charakteristickým 3-pazúrovým dizajnom s dynamickými smerovkami.

Vynovený PEUGEOT 508 SW

V novom interiéri modelov 508 a 508 SW sa odráža zreteľný posun na vyššiu úroveň s dôrazom na kvalitu a modernosť materiálov použitých na novom čalúnení, ako aj nové, účinnejšie ovládanie prevodovky pre lepší zážitok a lepšiu ergonómiu.

Na palube nového modelu 508 sa systém PEUGEOT i Cockpit® môže pochváliť väčším počtom technológií!
Vďaka novému informačno-zábavnému systému PEUGEOT i Connect® Advanced vybavenému 10-palcovou centrálnou obrazovkou s vysokým rozlíšením, majú vodiči k dispozícii online navigáciu,možnosť zadávania hlasových pokynov v prirodzenom jazyku, bezdrôtové pripojenie a bezdrôtovú aktualizáciu.

Vynovený PEUGEOT 508

Modely 508 predstavujú to najlepšie z ponuky automobilky PEUGEOT z hľadiska potešenia
z jazdy a komfortu, doplneného o asistenčné systémy vodiča, ktoré poskytujú vyššiu mieru bezpečnosti a pokoja.
Tie obsahujú:
• systém nočného videnia Night Vision, ktorý upozorňuje vodičov na akékoľvek zvieratá, chodcov alebo cyklistov v jazdnom pruhu skôr, ako sa objavia v diaľkovom svetle,
• čiastočne autonómnu jazdu úrovne 2 pozostávajúcu z adaptívneho tempomatu
s funkciou Stop and Go a asistenta udržiavania v jazdnom pruhu,
• HD kamery pre pomoc pri parkovaní,
• elektronicky ovládané odpruženie s 3 režimami (Normal, Comfort a Sport)

Vynovený PEUGEOT 508 PSE

Ponuka motorov poháňajúcich nové modely PEUGEOT 508 a 508 SW zahŕňa dve plug-in hybridné verzie, novú verziu s výkonom 132 kW (180 k) a 164 kW (225 k), benzínovú verziu s výkonom 96 kW (130 k) a naftovú verziu s výkonom 96 kW (130 k). Všetky motory sú kombinované s 8-stupňovou automatickou prevodovkou EAT8. Výkonná, plug-in hybridná verzia 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, dosahuje výkon 265 kW (360 k) a ponúka pohon všetkých štyroch kolies.

Nové modely PEUGEOT 508 prídu na trh koncom júla 2023.

Zdroj: Peugeot

Exit mobile version