Autoinak.sk

Žilinské zastúpenie značky Ford oslávilo prvé výročie

Pri príležitosti jubilea v podobe prvého roku pôsobenia žilinského zastúpenia značky Ford, sme sa porozprávali s pánom Jaroslavom Kochom – riaditeľom spoločnosti JR Cars Žilina

Prvý rok existencie predstavuje pri každej spoločnosti významný míľnik, ako ste ho oslávili?

Presne v sobotu 7.9.2019, sme oslávili naše 1.narodeniny pred OC Dubeň Žilina, v spoločnosti všetkých našich priaznivcov a širokej verejnosti. Zúčastnení si mali možnosť vyskúšať všetky naše modely vozidiel, ako napr.: Fiesta, Focus, Kuga, Ranger, Galaxy, C-Max, Edge a jednoznačne aj naše ikonické vozidlo Ford Mustang. Na podujatí bol vystavený aj Mustang z roku 1965 – v krásnej farbe apple red, ktorý bol vyrobený v USA ako 1.generácia týchto najznámejších vozidiel našej značky. Myslím si, že toto vozidlo na podujatí zaujalo najviac, čo ma neprekvapuje.

Účastníci mali možnosť vyhrať balíčky s vecnými cenami a servisné služby zdarma, úlohou bolo správne zodpovedať na ľahké otázky z prostredia značky Ford a našej spoločnosti JR-Cars. Ako napr.:( Ako sa volal zakladateľ automobilovej značky Ford?, V ktorom roku bola založená spoločnosť Ford Motor Company?, Na akej adrese sídli spoločnosť JR-Cars, Ford Žilina? a pod.)

Zúčastnení si mohli „vychytať“ svoju výhru vo Ford cashboxe – princípom bolo chytiť si jeden lístok s uvedenou výhrou. Nezabudli sme ani na najmenších, pre každého bola: cukrová vata, maľovanie na tvár, bublifuky, balóny…

Oslava prvých narodením spoločnosti JR Cars Žilina pred OC Dubeň

Ak si to rozmeníme na drobné, ako z vašej pozície hodnotíte prvý rok JR-CARS s.r.o., teda nového zastúpenia značky Ford v Žiline?

Prvý august 2018 bol prvý deň, keď sme otvorili brány nášho dílerstva JR-CARS a značky Ford v Žiline pre našich zákazníkov. Ubehlo to veľmi rýchlo. Začiatky neboli ľahké, snažili sme sa v prvom rade dostať do povedomia ľudí, zviditeľniť, že značka FORD je opäť v Žiline. Myslím si, že sa nám to aj čiastočne podarilo.

Na čo ste za toto obdobie obzvlášť hrdý?

Získali sme mnoho zákazníkov, ktorí nám prejavili svoju dôveru, ako novému dílerstvu, či už pri kúpe nového vozidla, alebo na servise. Za každého zákazníka sme veľmi vďační. A hrdý? Hrdý som na to, že nás zákazníci vnímajú pozitívne a vracajú sa k nám, či už na servis, alebo predaj. Lebo to hovorí za všetko. Keď sú naši zákazníci spokojní s našimi službami, spokojní sme aj my. O tom to celé je.

V čom naopak registrujete rezervy, na ktoré sa chcete v najbližšom čase zamerať?

Ešte stále sa rozbiehame, sme len na začiatku a máme veľa pred sebou.
Naším cieľom je byť top servisom pre našich zákazníkov. Veríme, že FORD je v Žiline potrebný. Fordov na cestách v žilinskom regióne vidieť celkom dosť ?. Máme veľa pozitívnych ohlasov, čo nás nesmierne teší.

Plánujeme dlhodobo vybudovať „JR-CARS“ klientelu aj s elektronickými vymoženosťami dnešnej doby, ktorá nám ponúka veľa možností na zrýchlenie, zjednodušenie a zlepšenie bežného života pre každého vodiča, majiteľa vozidla alebo firemného vozového parku. O tom Vám podrobne poviem nabudúce ?. Je toho veľa, čo máme v pláne a veríme, že to bude pre našich zákazníkov a klientov prínosom.

Narodeniny sa niesli v znamení zábavy pre malých veľkýchh

Koľko spokojných majiteľov nových vozidiel značky Ford, od JR-Cars Žilina, pribudlo na slovenských cestách?

Blížime sa ku 100, z nášho showroomu máme 81 odovzdaných vozidiel a 14 vo výrobe, na ktoré noví majitelia ešte čakajú.

Aké modely s modrým oválom v znaku sú podľa záujmu vašich zákazníkov tie najžiadanejšie?

Z osobných je to Kuga a C-Max, z úžitkových 9 miestny Custom Kombi a Ranger.

Keď sme sa zhovárali takto pred rokom, bol „služobák“ riaditeľa JR-CARS, Ford Mondeo. Zmenilo sa v tejto veci niečo?

Vozidiel značky Ford, som mal možnosť vystriedať za ten rok niekoľko. Chcel som si samozrejme vyskúšať viacero vozidiel našej značky na vlastnej koži a so všetkými modelmi som bol spokojný. Každý model má svoje silné stránky, na ktoré by som rád poukázal zo svojho pohľadu a skúseností:

– Edge, veľké, robustné SUV, ktoré môže bez okolkov konkurovať zavedeným európskym luxusným značkám.

– Nový Focus, jedinečný automobil pre rodiny, alebo ako referentské vozidlo, s jedným z najlepších podvozkov vo svojej triede

– Kuga, dá sa povedať, že už starenka, pretože v novom roku príde jej nástupca, ktorá ale ešte má stále čo ponúknuť

– Ranger, jednoznačne kráľ medzi pickupmi, jedno z mojich najobľúbenejších aut, nielen do terénu, ale aj na cesty samozrejme aj..

– ikonický Mustang, dovolím si povedať, auto, ktoré v triede športových nemá konkurenciu, auto, ktoré sa dá používať na každodenné jazdenie do práce a zároveň vám vie priniesť veľa radosti a adrenalinových zážitkov. Vie byť milé mačiatko, ale aj nahnevaný tiger. Proste úžasné.

Ikonický mustang v pôvodnej aj najnovšej verzii

Autor: PH

Exit mobile version