Autoinak.sk

Žilinský Nissan pozýva na týždeň testovacích jázd

Hlavnou hviezdou japonskej automobilky Nissan v európskom priestore je dlhodobo model Qashqai. Tento obľúbený model patrí zároveň medzi najžiadanejšie modely v kategórii crossoverov resp. SUV.

Pomerne rozsiahlu modernizáciu z roku 2017, aktuálne dopĺňa nasadenie nových motorizácii plniacich najprísnejšiu emisnú normu euro 6d- Temp. Hlavnou hviezdou je v tomto smere zážihový prepĺňaný 4-valec o objeme 1,3 litra, z radu DIG-T. Novinka vyvinutá v spolupráci s automobilkou Mercedes-Benz nahrádza oba doteraz používané benzínové alternatívy. Nový motor dopĺňa moderná dvojspojpojková automatická prevodovka so 7 stupňami, ktorá je alternatívou k 6-st. manuálu.

Kliknite na náš test modelu Nissan Qashqai

V ponuke okrem toho ostávajú aj naďalej mimoriadne úsporné turbodiesle. Silnejší z nich sa pritom ako jediný kombinuje s pohonom všetkých kolies.

Žilinské zastúpenie značky Nissan pri tejto príležitosti ponuka unikátnu možnosť v dňoch od 1 do 5 apríla otestovať všetkých 6 dostupných verzii modelu Nissan Qashqai. Tešíme sa na vás počas celého týždňa od 8-mej do 16-stej hodiny v Point a.s. Žilina na Ulici Vysokoškolákov.

Týždeň testovacích jázd v POINT Žilina
Exit mobile version