Autoinak.sk

Značka MG spúšťa predaj benzínového modelu HS

Nové MG HS

Po šiestich mesiacoch od úspešného vstupu na český a slovenský trh rozširuje značka MG svoje portfólio o v celkovom poradí tretí v podobe benzínového SUV HS. Ide o priestranné SUV strednej kategórie, ktoré vychádza z plug-in hybridného modelu EHS, a ponúka čisto benzínový pohonom.

Nové MG HS
Nové MG HS

NOVÉ MG HS

Nové HS hneď zaujme na prvý pohľad atraktívnym designom podčiarkujúcim jeho SUV schopnosti. Pri vývoji bola venovaná značná pozornosť kvalite a výberu špičkových materiálov palubnej dosky. Centrálna dotyková obrazovka infotainmentu zaujme uhlopriečkou 10,1 palcov. Z výberu bezpečnostných technológií stojí za zmienku MG Pilot, ktorý zastrešuje hneď niekoľko dôležitých asistenčných systémov naraz. O pohonu MG HS sa stará zážihový preplňovaný štvorvalec 1,5 TGI s výkonom 119 kW / 162 koní. Model je k dispozícii so šesťstupňovou manuálnou alebo sedemstupňovou automatickou dvojspojkovou prevodovkou. MG HS môže mať aj luxusný červený interiér, ktorý je súčasťou príplatkového Paketu Style.

Nové MG HS

Značka MG sa v súčasnosti veľmi dobre predáva už na cca desiatich trhoch západnej Európy, s trhovým podielom okolo dvoch percent. Čo sa týka kvality, MG sa smelo vyrovná tradičným európskym i japonským značkám.

Zdroj: MG

Exit mobile version